QUI SOM?

MARC

En Marc Oliva és un ex-filòsof en rehabilitació. Assisteix setmanalment al grup de teràpia: "La vida está más allá de la noumenología, ¡¡VIVE!!". Fa tres mesos que no té un pensament metafísic ni llegeix un aforisme. El seu twitter @deliriumbrevens l'ha tret de la caverna per ficar-lo al TL.

També és actor i co-fundador de la Cia. CLAVALACALVA, amb qui ha co-escrit, co-dirigit, co-produït i co-stipat els espectacles "SABOR Y CALIDAD" i "APOCATÓMBESIS".

Per si no n'hi ha prou, és guionista aficionat al ganxet argumental i a la pesca de trama curta. Comparteix els desvariejos dels INFILTRATS amb en Modgi a l'Extraradi de COMràdio.

En el seu temps lliure inventa personalitats. Diu que ho deixarà el dia que trobi la seva propia.
MODGI

Quan fa de persona, en Modgi es diu Magí Garcia Vidal. És un sociòleg inacabat i un turistòleg acabat. Amb en Marc Oliva, ha co-escrit i interpretat les seccions INFILTRATS i A COP DE CÀSTING per als programes l'Extrarradi i l'Extrarradi d'Estiu, de COMràdio. (que sí, que respectivament. )

D'altra banda, és co-creador del progama setmanal d'humor NO SOM MODERNS, de Bocaràdio. Col·labora a la revista setmanal d'humor EL CLÍMACO. Per últim, treballa en la que algun dia serà la seva opera magna: "Pienso, luego comida para perros. Una autobiografia no autoritzada".

Després d'anys de dedicació, ha aconseguit dotar d'una gran veracitat la tècnica del 'fer veure que treballa'. Tal habilitat l'aprofita per a twittejar sota el nom de @modgi, actualitzar el seu bloc o fer-se fotos tan estúpides com la de l'esquerra.